Al-Aqsha dalam bahaya !!!


Rancangan Yahudi sejak 1948 bilamana negara haram Israel ditubuhkan, telah selama ini dapat dipatahkan oleh umat Islam - namun mereka belum berputus asa lagi untuk menghancurkan kiblat pertama orang Islam, yakni masjid ke-3 termulia dalam agama kita, yang juga bumi Israk Mikraj & para anbiya' supaya dapat membina kuil Yahudi (haykal) di tapak tersebut.

Sebelum matlamat Yahudi dan sekutu2 mereka tercapai, kita sebagai umat Islam wajib bersatu menggembleng tenaga baik dari segi fizikal, wang & harta mahupun intelektual & spiritual untuk menggempurkan usaha2 buruk mereka sebelum terlambat. Dalam laman web ini ada disertakan senaskah e-book bertajuk "Al-Aqsa Dalam Bahaya!!" dalam format pdf yang saudara boleh download secara percuma.

Buku ini ditulis oleh Ust Maszlee Malik dari UIAM; marilah kita berkongsi bersama maklumat di dalamnya untuk menyedarkan ahli keluarga kita, rakan2 kita tentang perjuangan jihad Palestin dan niat jahat rejim Zionis. Ust Maszlee, semasa ceramah beliau di Masjid At-Taqwa, Taman Tun Dr Ismail, KL pada 24 Ogos 2006 lalu telah mengizinkan supaya buku ini boleh disebarkan kepada orang ramai samada secara di-fotostat, dipinjam, dicetak semula dan sebagainya. Mudah-mudahan niat ikhlas penulis diberkati Illahi.

Dapatkan e-book "Al-Aqsa Dalam Bahaya!" secara PERCUMA di bawah.

KLIK SINI UTK MUATTURUN BUKU INI. sila sebarkan....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

0 Response to "Al-Aqsha dalam bahaya !!!"

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails